Best Western Strand Hotel

Location: Gotland (Coastal)
Show map
Guest score: 82% 60 of 73 recommend (8 reviews)

Guest score: 82%

(60 of 73recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Cabin/room condition 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.1 of 5
Cleaning on arrival 4.3 of 5
Value for money 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-8 of 8)

AirCon

Not recommended by Peterdid , Sweden (Sweden Tue 27 Jul 2021)
“Ingen AC på rummet och luften mycket dålig. Enbart en liten fläkt. Rummet var som ett amerikanskt motell, alltså ej så hög standard. Det var dock en härlig takterrass i anknytning till rummet. Det var det iså många trappor försatt ta sig till rummet”
Overall opinion 3 of 5
Cabin/room condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

För dyrt i förhållande till det man får!

Not recommended by Elsie, Sweden (Sweden Fri 16 Jul 2021)
“Hotellet håller ok standard men förvänta dig inget extra. Inget kylskåp på rummet, ingen shampo/balsam etc i badrummet osv. Rummet var unket vid ankomst och det kändes mest som att vi hade checkat in på ett hotell vid en stor motorväg. Frukosten var generös. Baren vid receptionen var Inte påfylld. Vill man vara bäst i klassen då behöver detaljerna sitta, annars måste priset motsvara det man erbjuder. Vi är ofta i Visby man det blir inte Strand igen.”
Overall opinion 2 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 1 of 5

Motsvarar inte reklamen.

Not recommended by Cederblad, Sweden (Sweden Sun 30 May 2021)
“Obekväma, gamla och nedsuttna möbler.Tråkigt otillgängligt rum men bra sängar och badrum. Bassängen stängd hela förmiddagen. Personal saknades till att reglera att antalet personer under frukostbuffen inte översteg det tillåtna, allt för många trängdes utan att någon reagerade. Mycket oroande.”
Overall opinion 2 of 5
Cabin/room condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 2 of 5

Perfekt boende och läge

Most Popular by Palle, Sweden (Sweden Fri 12 Mar 2021)
“Mycket trevligt hotell, trevlig och hjälpsam personal. Fina rum och bra frukost. Läget perfekt för en vistelse i Visby”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bokning som gick helt fel.

Most Popular by Pecka, Sweden (Sweden Tue 23 Feb 2021)
“Inget hotellrum bokat när vi anlände till hotellet, ingen personal i receptionen, anlände efter midnatt och det var bara tur att det dök upp ett annat par vars bokning fungerat korrekt som kunde släppa in oss och därmed ge oss tillgång till den jourtelefon som fanns vid receptionsdisken. Vi kunde bara konstatera att vi inte fanns med i systemet men fick efter 30 minuter tillgång till ett rum som jag antar fanns i reserv i den korg där gästerna hämtade sina rumsnycklar efter att fått en kod mejlat till sig för att komma in på hotellet. Inte direkt den roligaste starten på en lång-weekend direkt, vill ändå lyfta personalen på hotellet som bad om ursäkt och hjälpte oss på bästa sätt.”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Mycket bra läge

Most Popular by Ros-Marie , Sweden (Sweden Fri 07 Aug 2020)
“Jag tycker att hotellets läge var mycket bra. ”
Overall opinion 3 of 5
Cabin/room condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Fantastisk läge

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 22 Jul 2020)
“Hotel är helt ok men ligger nära allting och innanför muren Prisvärd....”
Overall opinion 3 of 5
Cabin/room condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Standart

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 23 Jun 2020)
“Läget av hotell var bra. Rum standart av hotell var gammal, ingen kylskåp. Frukost buffe inget speciellt ”
Overall opinion 3 of 5
Cabin/room condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 10/14/2021 9:12:32 AM, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7798.cbischannel-19427.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews