Visby Gustavsvik stugor & lägenheter

Adress: Snäckgärdsvägen 50, Visby

Område: Visby med omnejd

84 %

Rekommenderad av 509 av 607 gäster

Stugbyar | Alldeles intill havet ligger Visby Gustavsvik. Här kan familjen och vännerna umgås i avkopplande miljö med närhet till stadens utbud. Njut av lugnet och låt barnen leka fritt på stora grönytor. Bo i stuga, lägenhet eller rum med egen möblerad uteplats.

Visby Gustavsvik ligger naturskönt beläget vid havet 3 km norr om Visby hamn. Runt anläggningen finns fina naturstigar som Hälsans stig och motionsspår. På stranden kan du njuta av svalkande dopp och en fantastisk solnedgång. Visbys stadskärna når du lätt med en promenad eller cykeltur via Strandpromenaden längs med havet.

På området finns 4-6 bädds lägenheter och 6-8 bädds stugor med självhushåll. Varje stuga/lägenhet har tillgång till Wi-Fi och har en möblerad uteplats, vissa med havsutsikt. Sommaren 2013 fick Visby Gustavsvik ett tillskott med 40 Bed & Breakfast rum (läs mer under boendekategori Bed & Breakfast) och en bastu som rymmer 8 personer. Som boende gäst har du fri tillgång till bastun, säg till i receptionen i god t...

Visa mer

Dölj