Gotlands Cykeluthyrning

Adress: Skeppsbron 2, 621 57 Visby Datum: Måndag 1 maj 2017 - fredag 15 sep 2017 Visa karta

96 %

125 av 130 rekommenderar

Adress: Skeppsbron 2, 621 57 Visby

På Gotlands Cykeluthyrning får du Bra cyklar och Bra service- så enkelt är det! Vi satsar på fräscha kvalitetscyklar från Crescent, Monark och Bianchi, samt vår uppskattade Gotland-Runt-Service som innebär att vi alltid hjälper dig om du får problem.

Gotlands Cykeluthyrning har funnits ända sedan början av 70-talet och arbetade upp ett stort intresse för cykling. Sedan dess har vi varit den ledande uthyrningen på ön med en enorm erfarenhet och kompetens av allt från skolklasser och campingpaket till äventyrsresor och stora konferenser.

Våra ledord är Service och Kvalitet och är övertygade om att genom att lyssna på kunden och endast erbjuda de bästa kvalitetsmärkena har vi fortsatt att vara det självklara valet.

Våra cyklar håller väldigt hög kvalitet och vi hyr endast ut cyklar från Crescent och Monark med erkänd svensk kvalitet, samt populära Bianchi.

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Aktivitet Totalt pris
Loading
Bed & Breakfast

Visby Gustavsvik Bed & Breakfast

Avstånd: 3,4 km
Visby Bed & Breakfast ligger naturskönt beläget vid havet i Gustavsvik 3 km norr om Visby hamn. De 40 bekväma dubbelrummen öppnade 2013 där varje rum är 11 kvm med 1-2 separata bäddar och möblerad uteplats, dusch/WC, TV och vattenkokare. I priset ingår sänglinne, frukost och slutstädning.
Hotell

Scandic Visby

Avstånd: 729 meter
Bo bekvämt hos oss i Visby hamn, Scandic Visby ligger mitt emot färjeterminalen med några minuters promenad till den medeltida stadskärnan. Som gäst hos oss har du fri tillgång till gymmet, poolerna och bastu/relax. I restaurangen kan du koppla av med god vällagad mat efter säsong.