Donners Hotell

Adress: Donnersplats 6, 621 57 Visby  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 88% (348 av 394 rekommenderar) (80 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(348 av 394rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Hotellstandard 4,3 av 5
Rumsfaciliteter 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,2 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 80)

Good

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 mar 2019)
“Clean. Friendly staff. Excellent location. Good breakfast. Quite affordable in March (low season).”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Kom med färjan 20 över 24.00. Fått kod t...

Populärt val av Lennart, Sverige (Sverige sön 10 mar 2019)
“Kom med färjan 20 över 24.00. Fått kod till dörren och i skåpet låg rumsnyckeln. Bra. Sov sådeles bara några timmar. Trevligt ställe att äta frukost på. Fick bra hjälp av tjejen i receptionen om resan vidare. Alltså ett mycket kort vistelse på hotellet. Bra läge.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Bra boende

Populärt val av Margareta, Sverige (Sverige tis 19 feb 2019)
“Fina rum, rent, trevlig personal, god frukost och bra läge i Visby.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Weekend i februari

Populärt val av Kommer tillbaka, Sverige (Sverige tis 12 feb 2019)
“Fint stort rum med mycket bra standard. Personalen var otroligt trevliga och tillmötesgående. Frukosten var väl sammansatt och god och intogs i en lugn atmosfär. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Donners hotel med mina ögon

Populärt val av Hilma, Sverige (Sverige sön 10 feb 2019)
“Trevligt hotell med. bra läge till hamnen om man inte har bil. Bra rumsstandard. Trevlig personal i receptionen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Perfekt läge

Populärt val av Per, Sverige (Sverige sön 23 dec 2018)
“Donners är ett mysigt hotell mitt i Visby nära färjeläget och personalen är mycket vänlig och trevlig. Allt är perfekt utom möjligen vattentrycket i duschen men det har nog naturliga förklaringar som man får acceptera.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Läget!

Populärt val av Pojken, Sverige (Sverige fre 21 dec 2018)
“Man brukar alltid säga, beträffande bostäder, läget läget..... Det passar bra in på Donners- läget är perfekt: Gångavstånd till färjan, biblioteket intill, havet med havsutsikt från mitt rum. Jag var i affärer och kunde promenera till allt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Det mesta var bra utom sängen. Det var t...

Populärt val av Åsa , Sverige (Sverige tis 18 dec 2018)
“Det mesta var bra utom sängen. Det var två enkelsängar som var ihopsatta. Men under natten delade sig sängen och min man föll ner emellan. Något mörbultad. Det finns en sorts spännare att sätta under sängen, så händer inte detta. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Utmärkt service

Populärt val av Hans S, Sverige (Sverige tis 18 dec 2018)
“Vi fick boka om rum utan problem och vi fick senare utcheckningstid. Mycket smidigt! Mycket serviceinriktade medarbetare även i frukostmatsalen. Gemytlig stämning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Blev mycket väl bemött av all personal

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 14 dec 2018)
“Blev mycket väl bemött av all personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå 41 m
Stad
  • Slite 31 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 43 km
  • Klintehamn 29 km
  • Hemse 45 km
  • Fårösund 52 km
  • Burgsvik 67 km
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka 1 km
  • Lummelundagrottan 13 km
  • Gotlands Museum 0,1 km
  • Fårö 53 km
  • Botaniska trädgården 1 km
  • Almedalen 0,2 km
Raukområde
  • Lickershamn 25 km
  • Lergrav 45 km
  • Kyllaj 41 km
  • Holmhällar 79 km
  • Hoburgsgubben 81 km
  • Hammarshage 78 km
  • Gamle Hamn 59 km
  • Folhammars 42 km
  • Digerhuvud 62 km
  • Boge 29 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 1 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 23 km
  • Slite Golfklubb 29 km
  • När Golfklubb 49 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 41 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 4 km
Busstation
  • Visby Busstation 0,4 km
Badplats
  • Åminne 28 km
  • Tofta strand 19 km
  • Sudersand 68 km
  • Snäckviken 4 km
  • Slite Badplats 31 km
  • Sandviken 44 km
  • Norderstrand 2 km
  • Nisseviken 57 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 29 km
  • Gustavsvik 3 km
  • Brissund 10 km
  • Blå Lagunen 49 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 4 km
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event 0,2 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information