Donners Hotell Visby

Adress: Donnersplats 6, 621 57 Visby  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 88% (277 av 316 rekommenderar) (64 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(277 av 316rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Hotellstandard 4,3 av 5
Rumsfaciliteter 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Service 4,1 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 64)

Nice Stay

Populärt val av Philipe, Brasilien (Brasilien tis 31 jul 2018)
“Great hotel very well located. My only complaint is that there isn't air conditioning in the rooms and it was very hot during my stay.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Service above and beyond

Populärt val av Jenny, USA (USA mån 02 jul 2018)
“We were so pleased with our stay. The location of the hotel was perfect right in the city center. The roooms were clean, large, and had everything we needed. We arrived very early and they were able to accommodate an early check in. The breakfast buffett was delicious with an array of options from breads (fresh baked), eggs, cheeses etc. The staff went above and beyond several times from our early check in, late check out and ability to leave our luggage. We highly recommend this hotel and would definitely stay stay here again. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt fräscht hotell

Populärt val av Jessica, Sverige (Sverige tis 24 apr 2018)
“Sköna sängar, mycket rent i rummet. Personalen väldigt trevlig. Ganska lyhört dock och frukosten hade inte så mycket att välja på, ex fanns inget grovt bröd. Frukostpersonalen hann inte riktigt med att fylla på så man fick vänta en hel del. Annars en bra upplevelse av hotellet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Trevlig hotell mitt i centrum.

Populärt val av Skogsvandraren, Sverige (Sverige ons 18 apr 2018)
“Donners hotell blev en glad överraskning. Bra standard. Färska råvaror i frukostbuffén. Överlag ett bra hotell, prisvärt. Har olika rumsstandard. Som par är nog Deluxe ett bra alternativ. Sköna sängar. Minibaren var väll fylld. Vi blev glatt överraskade när vi kom på natten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt

Populärt val av Karin, Sverige (Sverige sön 08 apr 2018)
“Mycket trevligt hotell!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevlig personal

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 apr 2018)
“Trevlig personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra hotellval

Populärt val av Anki, Sverige (Sverige tis 19 dec 2017)
“Vackert hotell med bra läge, plus för trevlig personal och skummtomtar i receptionen! Fina rum med sköna sängar. Skulle kunna vara lite mer personlig frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Superhotel

Populärt val av pokerfejset, Sverige (Sverige tis 12 dec 2017)
“Donners hotel har verkligen hög standard och ligger väldigt centralt. Både nära båten och nära staden och alla aktiviteter vid medeltida jul.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

servicen hos receptionspersonalen

Populärt val av Kajsa och Johan, Sverige (Sverige tis 07 nov 2017)
“Personalen som jobbade i receptionen var de bästa vi nånsin haft nöjet att träffa. Högsta betyg för deras tillmötesgående och inställning till sitt jobb. De höjde helhetsupplevelsen!! Tusen tack”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Sova i prinsessäng!

Populärt val av Lotta, Sverige (Sverige ons 09 aug 2017)
“Fantastisk säng i det fina rummet jag fick. Hög och bred, som tur var fanns det en bred pall för att komma i och ur sängen. Frukosten var god med allt som man kan tänkas vilja ha. Tyvärr hade den restaurang som skulle finnas i hotellet stängts vilket var mycket tråkigt eftersom det hade varit ett av mina kriterier för valet av hotell.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Nearby

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå 41 m
Stad
  • Slite 31 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 43 km
  • Klintehamn 29 km
  • Hemse 45 km
  • Fårösund 52 km
  • Burgsvik 67 km
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka 1 km
  • Lummelundagrottan 13 km
  • Gotlands Museum 0,1 km
  • Fårö 53 km
  • Botaniska trädgården 1 km
  • Almedalen 0,2 km
Raukområde
  • Lickershamn 25 km
  • Lergrav 45 km
  • Kyllaj 41 km
  • Holmhällar 79 km
  • Hoburgsgubben 81 km
  • Hammarshage 78 km
  • Gamle Hamn 59 km
  • Folhammars 42 km
  • Digerhuvud 62 km
  • Boge 29 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 1 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 23 km
  • Slite Golfklubb 29 km
  • När Golfklubb 49 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 41 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 4 km
Busstation
  • Visby Busstation 0,4 km
Badplats
  • Åminne 28 km
  • Tofta strand 19 km
  • Sudersand 68 km
  • Snäckviken 4 km
  • Slite Badplats 31 km
  • Sandviken 44 km
  • Norderstrand 2 km
  • Nisseviken 57 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 29 km
  • Gustavsvik 3 km
  • Brissund 10 km
  • Blå Lagunen 49 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 4 km
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event 0,2 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information