Fröjel Resort

Adress: Fröjel Göstavs Fröjel Göstavs 801, 623 55 Klintehamn  visa karta
Område: Västra Gotland (Kustnära)
Gästbetyg: 95% (38 av 40 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(38 av 40rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Hotellstandard 4,2 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Service 4,2 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Vardagslyx

Populärt val av Iza, Sverige (Sverige sön 31 dec 2017)
“God mat på Balders krog. Trevlig personal. Bra boende med hund”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt ställe!

Populärt val av Jouni, Sverige (Sverige fre 21 jul 2017)
“Mycket mysigt och trevligt hotell med bra faciliteter som pool, bastu, gym m.m. Mycket bra mat i restaurangen med mysig uteservering och härlig em/kvällssol. Gångavstånd till badstrand/havet. Supernöjd!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Rumsstandard

Populärt val av Jan, Sverige (Sverige fre 26 maj 2017)
“Hotellrummen OK men utan plats att sitta utomhus. Lägenheten som vi tilldelades efter våra synpunkter efter första natten var utmärkt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Proffsigt i en perfekt miljö

Populärt val av Nackaborna, Sverige (Sverige ons 23 nov 2016)
“Vi kommer åter!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Överraskande

Populärt val av A&L, Sverige (Sverige tis 22 nov 2016)
“Ett hotell som överraskar. Boendestandard, personal, faciliteterna osv. Kanonbra. Att miljön är fantastisk det förväntar man sig på Gotland och här upplever man den på nära håll. Fröjel Resort är dock så mycket mer, oavsett årstid. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket fint hotell

Populärt val av Johan S , Sverige (Sverige ons 26 okt 2016)
“Restaurangen var utmärkt och likaså personalen. Bra service. Trots att vi var de enda gästerna på söndagsnatten så fick vi fullservice. Tyvärr hann vi inte testa spa-anläggningen pga eget schema. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotellvistelse Fröjel resort

Populärt val av Gotlandsälskare, Sverige (Sverige tis 16 aug 2016)
“Mycket trevligt bemötande redan första telefonsamtalet. Kan verkligen rekommendera att bo där. Kanske något bättre skyltat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigt och avslappnat på Fröjel Resort

Populärt val av Kajsa, Sverige (Sverige mån 08 aug 2016)
“En mycket trevlig anläggning med tillgång till inomhuspool, bastu och gym samt Spa. Hotellet kändes familjärt. Restaurangen var toppen, med prisvärd och vällagad mat. Nära till havet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Mycket trevligt , lugnt och fint.

Populärt val av Liljehammar, Sverige (Sverige sön 24 jul 2016)
“Mycket trevligt , lugnt och fint. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Plus-Plus och minuset...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 31 aug 2013)
“Plus...Plus för att man får ha hunden med sig dit. Det som avgjorde själva bokningen också. Ville ha nåt fräscht fint ställe som tillät även hund. Och Fröjel Resort var ju nybyggt 2011. Och det upplevdes då nytt och fint där med. Allt var jättebra vi då nöjda med vistelsen där. Enda minuset var städerskan som aldrig såg till så att det alltid fanns 2st toarullar på toaletten. (En i reserv så att säga). När vi kom fanns bara lite på rullen som satt på , och just då fanns ju en i reserv. Men sen efter det...var det vi själva som fick fixa och säga till om toapapperet. (Sattes aldrig in en i reserv nå). En gång sa vi till städerskan efter att hon städat vårt rum och vi såg hon var i närheten. För då hade vi bara det som ju satt på rullen då och den var halv. Att vi behövde en extra i reserv ju. Då fick vi det, och hon bad om ursäkt. Sen trodde vi ju hon skulle sköta det i fortsättningen då så att alltid fanns en i reserv. Men inte, utan en gång när var helt tomt fick vi gå och fråga i receptionen så att vi fick en rulle av hon tex. Känns då självklart att alltid skall finnas en extra i reserv ju, inte vart kul om nån blivit dålig i magen tex och behövt bajsat ofta. Man vill ju inte noja om att inte finns papper så det räcker då går in på toan. Tjejen fick mens dock under vistelsen och då går ju också lite extra papper åt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby 37 km
  • Slite 57 km
  • Roma 27 km
  • Ljugarn 32 km
  • Klintehamn 8 km
  • Hemse 15 km
  • Fårösund 81 km
  • Burgsvik 32 km
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan 49 km
  • Fårö 82 km
Raukområde
  • Lickershamn 60 km
  • Lergrav 72 km
  • Kyllaj 67 km
  • Holmhällar 43 km
  • Hoburgsgubben 44 km
  • Hammarshage 42 km
  • Gamle Hamn 89 km
  • Folhammars 34 km
  • Digerhuvud 93 km
  • Boge 54 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 36 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 15 km
  • Slite Golfklubb 57 km
  • När Golfklubb 30 km
  • Ljugarns Golfklubb 33 km
  • Gumbalde Golfklubb 18 km
  • Gotska Golfklubb 38 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 40 km
Badplats
  • Åminne 49 km
  • Tofta strand 20 km
  • Sudersand 96 km
  • Snäckviken 41 km
  • Slite Badplats 57 km
  • Sandviken 43 km
  • Norderstrand 38 km
  • Nisseviken 21 km
  • Ljugarn 32 km
  • Ireviken 63 km
  • Gustavsvik 40 km
  • Brissund 46 km
  • Blå Lagunen 81 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 33 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information