Hotell S:t Clemens

Adress: Smedjegatan 3, 621 55 Visby  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 97% (205 av 211 rekommenderar) (40 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(205 av 211rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Hotellstandard 4,6 av 5
Rumsfaciliteter 4,4 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Service 4,8 av 5
Frukost 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 40)

Återkommer gärna

Populärt val av Gotlandsfrälst, Sverige (Sverige tor 05 mar 2020)
“Trivsamt personligt bemötande. Vackert renoverade rum med bra materialval. God och riklig frukost, där det fanns något för alla behov.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Lugn och fridfull helg!

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 dec 2019)
“Gulligt littet hotell! Under bar personal som är mån om sina kunder... Rent, fräscht och bra frukost! Extra plus att vi fick basta och man tog emot bättrings förslag på ett positivt sätt. Vi fick en underbar, lugn helg i Visby. Kicki El Gomati”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Ett mycket bra hotell, prisvärt och bra ...

Populärt val av Vakapan, Sverige (Sverige tis 05 nov 2019)
“Ett mycket bra hotell, prisvärt och bra läge. Mycket bra mottagande i receptionen. Stannade bara en natt men har ett mycket bra helhetsinthyck av hotellet. Verkligen att rekommendera. Kpmme4catt återvända ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Idyllen vid Botaniska

Populärt val av Mr Frick, Sverige (Sverige tor 10 okt 2019)
“Ett superfint litet hotell med perfekt läge, trevlig personal och underbar frukost. Smakfullt tillvaratagande på de gamla byggnaderna, rummen och miljön. Hit återkommer vi gärna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

En pärla mitt i centrala Visby

Populärt val av Maria , Sverige (Sverige fre 27 sep 2019)
“Är en återkommande gäst på detta mysiga pittoreska lilla hotell i centrala Visby. Det finns många rosor att tilldela för utmärkt service och generell trivsel. Det som får mig att ständigt återkomma är den oerhörda gästvänligheten. Som att vara en gäst i någons hem men med hotellets alla fördelar. På St. Clemens känner man sig varmt välkommen. Personalen gör sitt yttersta för att du ska trivas. De sprider värme runt sig och delar gärna med sig av deras Gotlandskunskaper. Allt för att göra vistelsen till det bästa för dig. Hotellet är vackert och varje rum har inretts i en smakfull design med matchande färgval och interiör. För mig är det viktigt. Likaså att få en skön nattsömn vilken man får i de sköna sängarna. Både hotellets allmänna utrymmen och rummen är oerhört välstädade. Toaletten på rummet var glänsande ren. Sen frukosten! Ytterligare ett stort plus i kanten. Vacker dukning av frukostbuffé som också bestod av närproducerade och ekologiska råvaror. Älskar frukosten på detta hotell! Frukost- (kökspersonalen) gör sitt yttersta för att göra din frukost till en smakrik och trivsam upplevelse. Allt är i ordning och rent och snyggt. Det finns mycket mer att tillägga, men jag stannar här av utrymmesskäl. St. Clemens är ett självklart förstahandsval för mig när det gäller boende i Visby. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigt hotell

Populärt val av Mona, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Mysigt, trevlig personal, god frukost och bra miljötänk .”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Toppen!

Populärt val av Cecilia, Sverige (Sverige tis 19 feb 2019)
“Fräsch och rymligt rum. Supertrevligt bemötande!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Kanon!

Populärt val av JenyLee, Sverige (Sverige tis 05 feb 2019)
“Så trevligt, charmigt, mysigt ja bara ++++. Rummet var inte så stort, men väldigt fräscht och belysningen var mjuk och mysig,. Supertrevlig personal så jag kände mig verkligen välkommen. Frukosten var mycket bra, ingen bacon och ägg men så mycket annat gott. Kan varmt rekommendera detta hotell.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Lilla hotellet

Populärt val av Erling, Sverige (Sverige tis 18 dec 2018)
“Ett litet hotell kan vara mycket bra; det ligger idylliskt nära Stora Torget och Domkyrkan i Visby. Frukosten var fantastiskt bra. Vi har varit här flera gånger, senast också 3 nätter strax före jul 2017; vi har en dotter med familj i Visby och åker ofta hit. Vid kampanjer får vi mycket bra priser; på sommaren är det mycket dyrt; anslut er gärna till Coop Hotellpremie.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevlig helg

Populärt val av ROB, Sverige (Sverige tis 18 dec 2018)
“Fantastisk personal, härlig atmosfär och bra läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7798.cbischannel-19427.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews