Enggaarde Bed & Breakfast

Address: Rone Änggårde 921, 623 47 Hemse  show map
Location: Southern Gotland
Guest score: 79% (41 of 52 recommend) (19 reviews)

Guest score: 79%

(41 of 52recommend)
Overall opinion 4 of 5
Service 4.2 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.7 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Breakfast 4.5 of 5
Value for money 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 19)

Jättemysig gård!

Most Popular by Lena, Sweden (Sweden Sat 28 Jul 2018)
“Väldigt trevligt ställe med härlig stämning. Små stugor men funkade utmärkt. Frukosten var jättebra! 😉”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Lugnt o mysigt Bed & Breakfast

Most Popular by Helena, Sweden (Sweden Sun 01 Jul 2018)
“Lugn och lantligt läge med trevlig personal bra service. Fräscha toaletter och duschar, rent o fint i stugan. Mysig miljö, mycket bra frukost.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Lugnet på landet

Most Popular by Utte, Sweden (Sweden Fri 14 Jul 2017)
“Det var som att bo vid Pippis hus! Ett väldigt mysigt ställe, med god frukost. Hade även lunch, men den provade vi aldrig (får bli nästa gång) Det är absolut ett ställe vi kan tänka oss att återkomma till. En lugn och skön atmosfär.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Ett mysigt ställe för hästälskare

Most Popular by Linda, Sweden (Sweden Mon 10 Jul 2017)
“En underbart ställe att varva ner på. Lugn och ro. Trevlig personal som möter en. Frukosten var dagens höjdpunkt. Precis lagom med variationer utav frukostalternativ. Ett ställe som jag gärna återkommer till! ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Dyrt i förhållande till utbudet

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 30 Oct 2016)
“Dyrt i förhållande till utbudet”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 2 of 5

Mycket trevlig hästgård, fin natur, inte...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 22 Aug 2016)
“Mycket trevlig hästgård, fin natur, inte så långt till stranden. Enda nackdelen är att det var lite kallt på rummet.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Dubbelbokat

Not recommended by Susein, Sweden (Sweden Thu 20 Aug 2015)
“Mycket fin lägenhet, stor och fräsch. Lägenheten var dubbelbokad när vi kom, men de löste det så att den andra familjen fick byta till andra rum, eftersom jag har en son med lite speciella problem som behöver att det finns dusch på rummet. Lägenheten var den enda med dusch & toalett. Men det kändes jobbigt att få det beskedet efter att ha åkt dit med färja och sen tagit sig ut 6 mil utanför Visby. Särskilt jobbigt eftersom jag just har barn med NPF”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 5 of 5

Trivsamt boende

Most Popular by Marie, Sweden (Sweden Thu 02 Apr 2015)
“Trivsamt boende med mysig atmosfär! ”
Overall opinion 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

B&B Enggaarde

Most Popular by lilla essinge, Sweden (Sweden Sun 27 Jul 2014)
“Otroligt bra ställe om man älskar hästar och djur. 4 dagar räckte gott och väl, man hinner allt man vill göra. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Mysigt med djuren!

Not recommended by gäst, Sweden (Sweden Mon 14 Jul 2014)
“Mysig omgivning med hästar och hundar! Bra frukost.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 38 mi.
  • Fårö 52 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 44 mi.
  • Lergrav 46 mi.
  • Kyllaj 43 mi.
  • Holmhällar 19 mi.
  • Hoburgsgubben 23 mi.
  • Hammarshage 18 mi.
  • Gamle Hamn 57 mi.
  • Folhammars 14 mi.
  • Digerhuvud 59 mi.
  • Boge 36 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 32 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 22 mi.
  • Slite Golfklubb 38 mi.
  • När Golfklubb 7 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 14 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 6 mi.
  • Gotska Golfklubb 32 mi.
City
  • Visby 32 mi.
  • Slite 38 mi.
  • Roma 22 mi.
  • Ljugarn 13 mi.
  • Klintehamn 17 mi.
  • Hemse 5 mi.
  • Fårösund 51 mi.
  • Burgsvik 13 mi.
Bathing
  • Tofta strand 25 mi.
  • Sudersand 60 mi.
  • Snäckviken 34 mi.
  • Slite Badplats 37 mi.
  • Sandviken 20 mi.
  • Norderstrand 33 mi.
  • Nisseviken 11 mi.
  • Ljugarn 13 mi.
  • Ireviken 45 mi.
  • Gustavsvik 33 mi.
  • Brissund 37 mi.
  • Blå Lagunen 53 mi.
  • Åminne 31 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 30 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 33 mi.
*Distance on map is a straight line

Information


Information