Clarion Hotel Wisby

Address: Strandgatan 6, 621 24 VISBY  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 98% (380 of 389 recommend) (42 reviews)

Guest score: 98%

(380 of 389recommend)
Overall opinion 4.5 of 5
Hotel condition 4.6 of 5
Room facilities 4.3 of 5
Cleaning 4.4 of 5
Value for money 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 44)

Centralt beläget hotell med fantastisk b...

Most Popular by Kicki, Sweden (Sweden Tue 15 Oct 2019)
“Centralt beläget hotell med fantastisk barmiljö, vänlig personal, god frukost och sköna sängar. Tyvärr inga rikstidningar.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Ett härligt hotell

Most Popular by M, Sweden (Sweden Tue 08 Oct 2019)
“Ett hotell i min/vår smak. Fräst och härlig atmosfär. Rummen var lagom stora. Sköna sängar. Mörkt och TYST Frukosten var bra men det var trångt i matsalen. Som tedrkaee saknde jag en annan typ av kopp. Kaffekopp är inte att rekommendera. Ett hotell jag/vi kommer komma tillbaka till”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Vi är mycket nöjda med sevärdheter vi ta...

Most Popular by Ulf, Sweden (Sweden Thu 11 Jul 2019)
“Vi är mycket nöjda med sevärdheter vi tagit del av.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Omdöme

Most Popular by PÅ, Sweden (Sweden Mon 03 Jun 2019)
“Allt var ok. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

profesjonell velkomst

Most Popular by Anonymous , Norway (Norway Mon 03 Jun 2019)
“Det var et hyggelig hotell , flott interiør , Vi følte oss velkomne av hjelpsomt Flinke resepsjonister , ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Tack för denna gång

Most Popular by Benny och Lotta Palm, Sweden (Sweden Thu 03 Jan 2019)
“Vi har bott på detta hotell ca 2 gånger per år sedan 1992 och vi tänker komma tillbaka igen. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Trångt på frukost och spa

Most Popular by Mabo, Sweden (Sweden Tue 04 Dec 2018)
“Kunde man organisera frukost utrymmet bättre? Trångt när man ska ta saker/ kö fast det borde flyta på! Lite besvikna att vi inte fick plats i badet på söndags förmiddagen men kanske hade kunnat boka plats!? Poolen tog endast emot 16 pers eller hur det nu var sa tjejen på spa avdelningen så vi fick vända ! ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Komplettering kring service vid ankomst

Most Popular by PO, Sweden (Sweden Tue 04 Dec 2018)
“Vi bokade ett s.k. Adventspaket (1:a adventshelgen) med båtankomst Visby fredag 30/11 kl. 23:20. Många gäster i likhet med oss skulle bo på Wisby Hotel. För hotellet är det ju känt hur många som kommer med kvällsbåten från Nynäshamn. Då bör man ju från hotellets sida svara upp med bra bemanning i receptionen för en snabb incheckning av ankommande gäster. Endast en person fanns i receptionen varför, självfallet, väntetiden blev onödigt lång för ankommande gäster. Här måste hotellet svara upp med en bättre bemanning framöver.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Weekend i Wisby

Most Popular by Viktor, Sweden (Sweden Tue 02 Oct 2018)
“Mycket serviceinriktad personal. En unik medeltida miljö. Litet svårt hitta hotellet. Skylten med namnet syntes inte förrän man tittade uppåt. Vi kom från Gotlandsfärjan. Vi hade beställt ett för litet rum. Inget problem att byta. Gott om tidningar att läsa. Rummet var väl städat och städerskorna var artiga och trevliga och hälsade på oss gäster. Man fick känslan av att vara mycket välkommen redan i receptionen vid incheckningen.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Gotland 2018

Most Popular by snoddas fågelholk , Sweden (Sweden Mon 27 Aug 2018)
“Trevligt centralt beläget Hotel ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå 0 mi.
Sight
  • Visby Domkyrka 0 mi.
  • Lummelundagrottan 8 mi.
  • Gotlands Museum 0.1 mi.
  • Fårö 33 mi.
  • Botaniska trädgården 0 mi.
  • Almedalen 0.1 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 15 mi.
  • Lergrav 28 mi.
  • Kyllaj 26 mi.
  • Holmhällar 49 mi.
  • Hoburgsgubben 50 mi.
  • Hammarshage 48 mi.
  • Gamle Hamn 36 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 38 mi.
  • Boge 18 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 0 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 14 mi.
  • Slite Golfklubb 18 mi.
  • När Golfklubb 30 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 25 mi.
  • Gotska Golfklubb 2 mi.
City
  • Slite 20 mi.
  • Roma 11 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Klintehamn 18 mi.
  • Hemse 28 mi.
  • Fårösund 32 mi.
  • Burgsvik 42 mi.
Bus station
  • Visby Busstation 0.3 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 42 mi.
  • Snäckviken 3 mi.
  • Slite Badplats 20 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 1 mi.
  • Nisseviken 35 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Ireviken 18 mi.
  • Gustavsvik 2 mi.
  • Brissund 6 mi.
  • Blå Lagunen 30 mi.
  • Åminne 18 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 3 mi.
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event 0.1 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 2 mi.
*Distance on map is a straight line

Information


Information