Hotel, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 78% (336 of 429 recommend) (77 reviews)

Guest score: 78%

(336 of 429recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Hotel condition 3.8 of 5
Room facilities 3.7 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.5 of 5
Service 3.9 of 5
Breakfast 3.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 78)

Hotell Visby Resort

Most Popular by Nettan, Sweden (Sweden Sun 09 Aug 2020)
“Mina förväntningar blev uppfyllda, jag vet vad det kostar för två personer att bo per natt i Sverige. Det var trevligt, ljust och fräscht på vårt rum. Jag blev glad att vi fick marknivå med en liten terass, då jag bor i villa och uppskattar kontakten med marken! Det var nog inget jag hade beställt, tror jag, därför ett lyckokast. Om vi åker tillbaka till Kneippbyn kommer jag absolut att ta in på detta hotell igen. Tack för god service och trevlig personal också! Agneta Röseler Kungsängen”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Fina dubbelrum med riktigt bra frukostbuffé

Most Popular by Stefan, Sweden (Sweden Wed 07 Aug 2019)
“Bra och prisvärt nära Visby. Tar bara några minuter att köra in till Visby. Vi hade en lite äldre dotter som inte riktigt var målgruppen för leklandet, men vi spelade tennis och badade ändå.”
Kneippbyn Hotell replies (Fri 09 Aug 2019)
Hej Stefan, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att höra att Er boende upplevelse hos oss var bra och ni gillade vårt hotell. Gläder oss också mycket att höra att ni gillade vår frukostbuffé, det ska vi framföra till restaurangen. Även härligt att höra att ni trots Er dotters ålder och vad vi erbjuder i vårt sommarland att ni uppskattade våra övriga aktiviteter och vårt badland. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Snyggt och fräscht hotell nära till allt

Most Popular by Mia, Sweden (Sweden Wed 31 Jul 2019)
“Hotellet är modernt och snyggt men saknar tyvär minibar. Varma sommardagar vill man gärna ha drycker kalla. Som helhet är vi mycket nöjda.”
Kneippbyn Hotell replies (Thu 29 Aug 2019)
Hej Mia, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Gläder oss också mycket att höra att ni gillade vårt hotell och uppskattade närheten till det ni behövde. Gällande avsaknad av minibar i rummet tar vi med oss till vårt framtid utvecklings- och förbättringsarbete. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Lyxigt

Most Popular by Lisa, Sweden (Sweden Sat 27 Jul 2019)
“Fantastisk rum med stor altan med både solsängar,sköna stolar och bord Fin inredning med sköna sängar och på toaletten Ritualstvål👍”
Kneippbyn Hotell replies (Thu 29 Aug 2019)
Hej Lisa, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Det gläder oss mycket att höra att ni gillade vårt nya hotell Kallenbergs Villa som stod klart efter en stor renovering nu i juni. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Härligt!

Most Popular by Shila, Sweden (Sweden Fri 26 Jul 2019)
“Rent, fint och mycket trevligt samt väldigt barnvänlig miljö. Är barnen glada och nöjda så är vi föräldrar mycket nöjda:) ”
Kneippbyn Hotell replies (Thu 29 Aug 2019)
Hej Shila, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att höra att Ni har haft fina dagar hos oss i sommar och att ni uppskattat våra olika miljöer för barnen. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Hotell kneippbyn

Most Popular by Linda, Sweden (Sweden Tue 09 Jul 2019)
“Mycket fräscha rum och allt man behövde fanns tillgängligt i rummet. Sängarna va väldigt bekväma att sova i också!”
Kneippbyn Hotell replies (Tue 16 Jul 2019)
Hej Linda, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att Er boende upplevelse var bra och att ni gillade att bo på vårt hotell och att ni uppskattade våra sängar, det gör oss så glada att höra. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda, Front Office Manager
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Familjevänligt

Most Popular by Ullis016, Sweden (Sweden Sun 12 Aug 2018)
“Rummen var fina. Det fanns tv på rummet. De man kan tycka ska ingå i priset är wifi. Frukosten så tycker jag att de inte ska vara plast äggkoppar dom flyger omkring o skräpar ner ute. Det hade vart förträffligt med öron på muggarna. Dom är snälla och tillmötesgående i receptionen. ”
Kneippbyn Hotell replies (Sat 29 Sep 2018)
Hej Ullis, tack för att Du tagit dig tid att skriva till oss. Dina synpunkter är viktiga som vi tar med i vårt ständigt pågående arbete med att bli bättre. Va roligt att Er boende upplevelse uppfyllde era förväntningar. Vi önskar ER varmt välkomna till nästa sommar! Med vänlig hälsning Annica Front Desk Manager
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Härlig upplevelse, bra service, nära til...

Most Popular by Fanny, Sweden (Sweden Sun 12 Aug 2018)
“Härlig upplevelse, bra service, nära till allt”
Kneippbyn Hotell replies (Sat 29 Sep 2018)
Hej Fanny, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att Er upplevelse från vistelsen var bra och att den uppfyllde de förväntningar Ni hade. Varmt välkomna tillbaka till nästa sommar! Med vänlig hälsning Annica Front Desk Manager
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Rummen är små och mest anpassade för att...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 20 Jul 2018)
“Rummen är små och mest anpassade för att sova, med tanke på att målgruppen besökare till lek och vattenlandet hade lite mer utrymme uppskattats. Dock har rummet en liten uteplats som gör att man vid fint väder har mer plats. Toaletterna är minimalistiska där man fått in allt som behövs, ett större duschutrymme hade uppskattats så man slapp få duschdraperiet fastsmetat som ett extra skinn. Frukosten ligger i en byggnad en liten bit bort och är suverän utom när det gäller bröd (barnen uppskattade inte sega surdegsfrallor och då var alternativet formfranska eller knäckebröd). Överallt är personalen jättegoa och det råder en familjär stämning över hela anläggningen. ”
Kneippbyn Hotell replies (Sat 29 Sep 2018)
Hej, tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Dina synpunkter är viktiga i vårt arbete med att ständigt förbättra oss. Vi hoppas att Ni i det stora hela hade en trivsam vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland! Vi önskar Er varmt välkomna tillbaka nästa sommar! Med vänlig hälsningar Annica Front Desk Manager
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Dålig information!

Most Popular by Monica, Sweden (Sweden Wed 04 Jul 2018)
“Mesta delen av informationen var för stug- och campingboende. Hotellgäster behöver knappast något duschkort! ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 8/10/2020 2:03:42 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7798.cbischannel-19427.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews